facebook tracking
AVDELNINGAR

Administration

Connect

På The Lodge är vi alla delaktiga i driften på ett eller annat sätt. Vi är alla servicestjärnor som är beredda att rycka ut i vått och torrt för att hjälpa en gäst eller en kollega. Samtlig personal inklusive vår hotellchef Tove och vår marknads- & försäljningschef Camilla jobbar i driften och så tycker vi det ska vara för att vi ska vara nära vår verksamhet, våra gäster och framförallt våra kollegor. 
Nu behöver ju någon trots allt göra schema, ha ansvar för verksamheten, göra kundavtal, hålla rätt på hemsidan och skicka ut våra nyhetsbrev. Därför har vi "The Office" med flytande arbetsplatser och varifrån det administrativa sköts. 
Här finner du ofta vår sälj- och marknadschef Camilla och ibland Tove, vår hotellchef. Men allra helst är vi uppe på hotellet bland gästerna!

Att jobba på The Lodge

På The Lodge jobbar ett helt gäng servicestjärnor för att göra våra gästers upplevelser Less Ordinary! Men, vi jobbar kanske framförallt också här för att vi har grymt roligt på jobbet..! Att vi sedan har en av Sveriges mysigaste arbetsplatser med milsvid utsikt över de skånska fälten gör ju inte saken sämre. Eller att vi har bra sammanhållning och gärna träffar varandra på fritiden, eller att vi har de bästa personalfesterna...! Eller att... Ja, du förstår vad vi menar. Kan du tänka dig bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska connecta med oss! Welcome to A Job Less Ordinary!

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor