facebook tracking
AVDELNINGAR

Bokning & Reception

Connect
Welcome to The Lodge

Bokningen är lite av hotellets hjärta. Här tas såväl den första som ofta den sista kontakten med gästen och ramarna för gästens upplevelse sätts. I vår reception jobbar tre servicestjärnor - Emelie, Christel & Karin. Men även vår hotellchef Tove, vår sälj- & marknadschef Camilla och vår Spa chef Malin har schemalagda pass såväl på vardagar som på helger här. Här gäller det att fånga upp gästens önskemål och se till att rätt information når rätt avdelning för att vi ska leverera den "top notch" kvalité som vi har blivit berömda för. 
Att vara en del av receptions- & bokningsavdelningen är fantastiskt, du får och behöver ha bra samarbete med samtliga andra avdelningar. Det gäller att ligga steget före och kunna förutse vad gästens nästa önskan är. 


Kan du se dig själv som en del i vårt bokningsteam? Då tycker vi att du ska connecta med oss, så kontaktar vi dig när en tjänst blir ledig!


Welcome to a job Less Ordinary! 

Att jobba på The Lodge

På The Lodge jobbar ett helt gäng servicestjärnor för att göra våra gästers upplevelser Less Ordinary! Men, vi jobbar kanske framförallt också här för att vi har grymt roligt på jobbet..! Att vi sedan har en av Sveriges mysigaste arbetsplatser med milsvid utsikt över de skånska fälten gör ju inte saken sämre. Eller att vi har bra sammanhållning och gärna träffar varandra på fritiden, eller att vi har de bästa personalfesterna...! Eller att... Ja, du förstår vad vi menar. Kan du tänka dig bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska connecta med oss! Welcome to A Job Less Ordinary!

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor