facebook tracking
AVDELNINGAR

Restaurang Heaven

Connect
DINING LESS ORDINARY

I vår restaurang, Heaven, på toppen av Romeleåsen serveras mat av högsta klass med spännande smaker och textur, inspirerad av den svenska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på internationell personlig service av våra noggrant utvalda servicehjältar i restaurangen.

Varje månad komponerar vårt köksteam med kökschef Patrik i spetsen en ny fast 4-rätters middag med fokus på de bästa råvarorna för säsongen. Vår restaurangchef Joanna som är erfaren sommelier väljer därefter ut tre olika dryckespaket (vin-, öl- & alkoholfritt) som är väl anpassade därtill.

Vi serverar även frukost, Afternoon Tea, Sunday Brunch, 2-rätters affärslunch eller vår Less Ordinary Fika - här finns alltid något för en hungrig gäst att se fram emot. 

Vi har som ambition att i största möjliga mån använda lokalproducerade produkter och själva tillaga allt från grunden – från olika marmelader till chokladtryfflar. Kort sagt, på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yppersta kvalitet.

Kökets och restaurangens personal jobbar tätt tillsammans för att skapa en helhet. Kockarna går ut och presenterar maten och ibland finner du en serveringspersonal som rör i grytorna, en hotellchef som plockar koppar eller en receptionist som står i disken. A Less Ordinary Team helt enkelt! 

Att jobba på The Lodge

På The Lodge jobbar ett helt gäng servicestjärnor för att göra våra gästers upplevelser Less Ordinary! Men, vi jobbar kanske framförallt också här för att vi har grymt roligt på jobbet..! Att vi sedan har en av Sveriges mysigaste arbetsplatser med milsvid utsikt över de skånska fälten gör ju inte saken sämre. Eller att vi har bra sammanhållning och gärna träffar varandra på fritiden, eller att vi har de bästa personalfesterna...! Eller att... Ja, du förstår vad vi menar. Kan du tänka dig bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska connecta med oss! Welcome to A Job Less Ordinary!

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor