facebook tracking
AVDELNINGAR

SPA

Connect

Välkommen till Skånes kanske högst belägna Spa!

I dagsläget har vi ett litet mysigt Spa som är öppet torsdagar-söndagar eller övriga dagar på förfrågan. Här finns just nu två behandlingsrum där våra gäster kan boka in sköna behandlingar av certifierade terapeuter. Malin är Spa chef och förutom att ha ansvaret för avdelningen är hon själv certifierad massage terapeut som har jobbat på många stora Spa runt om i världen. 

Men - nu har vi börjat bygga på vårt helt nya Spa! Vi gjuter en ny infinitypool, bygger mysiga ställen att hänga & relaxa på, nya behandlingsrum, en ny ritual, en kallvak, en yogasal och mycket, mycket mer..! Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna.

Som vanligt på The Lodge är vårt mål att vara ”Less Ordinary”. Vi känner oss rätt säkra på att du kommer att gilla vad vi gör och vi hoppas att du kan se dig själv som en del i vårt kommande team. Vi hoppas vara klara till hösten -18. Connectra med oss redan idag så är du en av de första som får veta när vår rekryteringsprocess är igång!

 

42 medarbetare

Att jobba på The Lodge

På The Lodge jobbar ett helt gäng servicestjärnor för att göra våra gästers upplevelser Less Ordinary! Men, vi jobbar kanske framförallt också här för att vi har grymt roligt på jobbet..! Att vi sedan har en av Sveriges mysigaste arbetsplatser med milsvid utsikt över de skånska fälten gör ju inte saken sämre. Eller att vi har bra sammanhållning och gärna träffar varandra på fritiden, eller att vi har de bästa personalfesterna...! Eller att... Ja, du förstår vad vi menar. Kan du tänka dig bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska connecta med oss! Welcome to A Job Less Ordinary!

VARFÖR JOBBA MED OSS?

Här kommer ett axplock av de anledningar som finns till att jobba hos oss!

 • Arbetsmiljö

  167 meter över havet och med en fantastisk utsikt över det skånska landskapet, behöver vi säga mer?

 • Lodge Family

  Vi ser oss som en enda stor familj, The Lodge Family. Att vilja varandra väl är ett av våra budord som betyder mycket för oss. Att ta hand om varandra är minst lika viktigt som att ta hand om våra gäster. Vi jobbar över gränserna för de olika avdelningarna och ser till att hjälpas åt och ha roligt på jobbet!

 • Vi vill att du är ett med upplevelsen

  Vi vill att du en gång per år tar med dig en vän och provbor på ditt eget hotell. Du får uppleva alla avdelningar ur en gästs synvinkel. Här pratar vi om att förena nytta med nöje!

 • Friskvård, rabatter & skobidrag

  Två gånger om året kan du checka in i Spa och njuta av en behandling. Varje år får du också en summa att köpa arbetsskor för.
  Du får personalrabatt i vår giftshop där vi säljer allt från L:A Brukets till Lexingtons populära produkter.

GENARP

Södra Ugglarp 621
247 98 GENARP Vägbeskrivning info@thelodge.se +46 46 (0) 24 89 05

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor