facebook tracking
AVDELNINGAR

SPA

Connect
The Deckhouse Spa & Relax

Välkommen till Skånes kanske högst belägna Spa!

I dagsläget har vi ett litet mysigt Spa som är öppet torsdagar-söndagar eller övriga dagar på förfrågan. Här finns just nu två behandlingsrum där våra gäster kan boka in sköna behandlingar av certifierade terapeuter. Malin är Spa chef och förutom att ha ansvaret för avdelningen är hon själv certifierad massage terapeut som har jobbat på många stora Spa runt om i världen. 

Men - nu har vi börjat bygga på vårt helt nya Spa! Vi gjuter en ny infinitypool, bygger mysiga ställen att hänga & relaxa på, nya behandlingsrum, en ny ritual, en kallvak, en yogasal och mycket, mycket mer..! Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna.

Som vanligt på The Lodge är vårt mål att vara ”Less Ordinary”. Vi känner oss rätt säkra på att du kommer att gilla vad vi gör och vi hoppas att du kan se dig själv som en del i vårt kommande team. Vi hoppas vara klara till hösten -18. Connectra med oss redan idag så är du en av de första som får veta när vår rekryteringsprocess är igång!

 

Att jobba på The Lodge

På The Lodge jobbar ett helt gäng servicestjärnor för att göra våra gästers upplevelser Less Ordinary! Men, vi jobbar kanske framförallt också här för att vi har grymt roligt på jobbet..! Att vi sedan har en av Sveriges mysigaste arbetsplatser med milsvid utsikt över de skånska fälten gör ju inte saken sämre. Eller att vi har bra sammanhållning och gärna träffar varandra på fritiden, eller att vi har de bästa personalfesterna...! Eller att... Ja, du förstår vad vi menar. Kan du tänka dig bli vår nya kollega? Då tycker vi att du ska connecta med oss! Welcome to A Job Less Ordinary!

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor