facebook tracking

Tove är hotell och driftschef på The Lodge sedan 2010 och delägare sedan 2019. Hon har det övergripande ansvaret över hotellet, ekonomin, driften och personalen.
Tove har fyra avdelningschefer under sig och är den som tar våra operativa och strategiska beslut tillsammans med våra ägare och i samråd med ledningsgruppen. Som övriga är hon dessutom en del i driften och du kan emellanåt hitta henne i receptionen eller bokningen. Toves stora passion är att resa och upptäcka nya spännande delar av världen tillsammans med familjen. Hon har två barn och på fritiden tycker hon om att förutom vara med familj & vänner, träna eller besöka nya spännande restauranger och platser att inspireras av. 

Vad gjorde att du sökte dig till The Lodge?
-  Efter att jag avslutat mina universitetsstudier och kommit hem från en trainee tjänst i Thailand så letade jag efter en resort av internationell karaktär som låg närmre mitt hem i Skåne. En hotellanläggning som gjorde att jag ville stanna och utvecklas här och inte resa vidare igen. Här fick jag en känsla av ett American Hideaway i Skåne, ett jobb Less Ordinary helt enkelt. Jag möjlighet till en rejäl utmaning där jag kunde utvecklas på en anläggning med en stor potential. 

Vad söker du efter när du anställer personal?
- På The Lodge anställer vi i första hand med hjärtat. Vi letar efter charmiga, ödmjuka personligheter som långt ifrån behöver vara fullfjädrade i sin roll när de kommer till oss. Det viktigaste är att vi känner att de är en av oss och att du har den uppriktiga viljan att lära sig för att kunna ge allt för våra gäster. 

Vad är det bästa med att jobba på The Lodge?

- Det är en fantastisk och unik anläggning beläget i en underbar natur. Jag får förtroendet att vara en del av och leda ett fantastiskt team i en förstående och tillåtande företagskultur där alla ska få ha en plats. Vi lägger så mycket tid på våra jobb idag så jag är stolt över att vi har det så bra och mitt mål att vi alla ska ha roligt på jobbet, skratta tillsammans och må bra i vår inspirerande och vackra miljö. Jag får vara med och bygga vidare på vårt starka varumärke och samtidigt jobba med företagets värderingar och personalens utveckling och välmående. Jag är stolt över att vara en del i The Lodge Family och för att min vardag därför är Less Ordinary :) 

tove@thelodge.se

0708128005

Jag rekryterar

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
  • Camilla Persson
  • Henrik Holmqvist
  • Linnea Engberg
  • Malin Pihl
  • Our Less Ordinary Team
  • Patrik Lindström
  • Rona Turley-Nilsson
  • Sven Strempel
  • Tove Gejde
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor