facebook tracking

Sven är ny Food- & Beverage Manager från och med september 2018

Sven har över 17 års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen och har arbetat på flera av de bästa hotellen och restaurangerna i Europa. Han kommer ursprungligen från Tyskland men har bott i både Danmark och Norge innan kärleken förde honom till Skåne.
Sven har en bachelorexamen som hotell- & restaurangmanager i Tyskland och jobbade efter sin examen i Schweiz på ett av världens sju bästa hotell.

Närmast kommer han från Copenhagen Plaza som F&B Manager där han har fokuserat på såväl konceptutveckling som ekonomi- och budgetstyrning. Tidigare har han arbetat på anrika norska Lysebu Hotel på Holmenkollen i Olso, vilket han i mångt och mycket tycker påminner en del om The Lodge.

Som ansvarig för restaurang och kök på The Lodge kommer han nu att vidareutveckla våra befintliga idéer, personalen och servicekonceptet, både i restaurang Heaven och även i det nya Spa som just ny byggs och förväntas vara färdigt 2019.

På fritiden tycker Sven om att både själv spela och titta på amerikansk fotboll, utöver detta njuter han gärna av ett gott vin med god mat tillsammans med vänner och familj. 

Vad gjorde att du sökte dig till The Lodge?

- För mig är The Lodge ett riktigt intressant koncept med fokus på service och råvaror av högsta kvalité, god personalpolitik och på att skapa en familjär avslappnad känsla för gästerna.

Vad blir dina första steg mot att vidareutveckla mat- & dryckeskonceptet på The Lodge?

- Jag är mycket positiv till att vi redan nu använder oss av och gynnar flera av de lokala producenterna i närheten av oss, och det kommer vi att fortsätta med. Jag brinner för att vidareutbilda personalen i mat och dryck och att ge om möjligt ännu bättre service till gästerna. Jag ser fram emot att få vara en del i expansionen med vårt nya Spa och kommer att vidareutveckla den höga standard som redan finns vid alla måltidstillfällen och att göra restaurang Heaven till ett besöksmål både för regionen och för Skåne! 

sven@thelodge.se

0730690969

Jag rekryterar

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
  • Camilla Persson
  • Henrik Holmqvist
  • Linnea Engberg
  • Malin Pihl
  • Our Less Ordinary Team
  • Patrik Lindström
  • Rona Turley-Nilsson
  • Sven Strempel
  • Tove Gejde
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor