facebook tracking

Camilla är försäljnings- & marknadsansvarig på The Lodge sedan 2012 och delägare sedan 2019. Hon har hand om försäljning och marknadsföring av hotellet och ingår i ledningsgruppen. Hon har förutom försäljningsansvar också ansvar för pr, marknadsföring, att hemsidan är uppdaterad och seo optimerad, att nyhetsbreven skickas ut, har visningar, uppdaterar flöden i sociala media, och uppdaterar våra partners med våra aktuella paket mm. Som alla övriga är hon också en del i driften och du kan emellanåt hitta henne i receptionen eller bokningen. På fritiden befinner hon sig oftast just nu i en simhall någonstans i Skåne då hennes två tonårsbarn tävlingssimmar, annars på långpromenad i skogen eller tillsammans med familj och vänner. 

Vad gjorde att du sökte dig till The Lodge?
- Jag hade länge jobbat inom resebranschen med resebokning/event & försäljning och tyckte att The Lodge verkade vara en hotell- & konferensanläggning med nytänk och ett starkt varumärke vilket lockade mig. Jag har i mina tidigare jobb rest mycket och sett fantastiska resorts runt om i världen. Jag tyckte direkt om The Lodge som jag ofta besökte privat, och när jag lärde känna det fantastiska teamet bakom kulisserna kände jag genast att jag hade hittat rätt.

Vad är det bästa med att jobba på The Lodge?
- Det är förutom den varma och omtänksamma personalen, att vi har världens bästa och trevligaste gäster! Vi är som företag och anläggning hela tiden är föränderliga och det finns en stark entreprenörsanda från våra ägare som smittar av sig och gör att vi alltid vill förbättra oss. Vi ser allting utifrån gästens bästa, har tydliga rutiner och får otroligt mycket fin feedback från våra gäster på plats, i gästenkäten och i sociala medier. Vårt sätt att arbeta gör att vi har en stark sammanhållning i gruppen och att vi lyfter varandra. Vi brukar få höra av våra gäster att det märks att vi älskar våra jobb! 

camilla@thelodge.se

0708-128003

Jobbar du redan på The Lodge?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@thelodge.se
  • Camilla Persson
  • Henrik Holmqvist
  • Linnea Engberg
  • Malin Pihl
  • Our Less Ordinary Team
  • Patrik Lindström
  • Rona Turley-Nilsson
  • Sven Strempel
  • Tove Gejde
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor